Log in with your MaiOtaku account.
Home Forum Anime Search Newest Help

for some odd reason

rezikai
Dec 24, 12 at 11:01pm
for the last few days all the pics on this site are broken. None of the other sites i browse have broken pic links but this one does, i dont think i changed a cookie setting anywhere.. so anyone have any ideas as to why its happening?
daggerfella
Like gallery pics or on the forum?
rezikai
Dec 24, 12 at 11:29pm
both gallery ones, and forum avatars Every pic is borked on the site for me. Like next to my avatar should be Kodaka Hasegawa and yours Sand was that pic of you in a white shirt i think irrc. but they are both broken pic links now... as with every other forum avatar/gallery/new otaku search/anime icon search EVERYTHING.... bah.
simonsanbr
Mine seems to be okay. Daft question but have you cleared the cache? ctrl+f5 might help.
daggerfella
Clear it all. Cuz I see ur pic.
rezikai
Dec 24, 12 at 11:31pm
eh tried that to.. still nothing so far. *pounds ctrl+F5*
simonsanbr
Only other things I can think of are clearing cookies and history etc, a cache clear should have fixed it. Perhaps a browser update (if it isnt) or it could just be your internet. Ive had trouble with mine before now like youre having, but not on here....
daggerfella
Make sure that you have selected that it will remove all of your internet cache including the stuff that is in your favorites. If this does not work try running wise Registry Cleaner and wise Disk Cleaner to clear your Internet stuff and then get your browser running.
hiretsunaotaku
Refresh the site now
Please login to post.