Log in with your MaiOtaku account.
Home Forum Anime Search Newest Help

Attention people of the Netherlands

walter
(This topic will be spoken in dutch, so sorry if you want to Share your opinion and can't read dutch) Oké, ik sprak met mijn broer een vandaag, en we vinden allebei dat er meer anime op de Nederlandse buis moet komen. We hebben pokemon en inazuma eleven,(dat zijn de enige die ik weet, misschien zijn er meer), maar dat is nauwelijks wat. Vroeger hadden we veel meer, maar nu krijgen we suffe reality programmas of rare tekenfilms (dit is mijn mening, die van jou mag verschillen). Ik denk niet dat Disney XD of Nickelodeon meer anime op tv gaat zetten. Dus misschien moet er wel een speciaal kanaal komen voor anime. Iets van Otaku televisie (OTV) Wie steunt dit. (For people who wants to now what, this is about. I'm trying to create a dutch anime channel on tv)
darkflamehaze
Kan niet echt denk ik zal meschien te duur zijn ofzo en dan moet het dubbed zijn in engels en gesub worden in nederlands. Ik haat dub :( kijk het aleen subbed btw dragonball is de enigste die ik goed vond dubbed. XD Was aleen met dragonball omdat het zon groote hit was he. zo lang geleden kan me niet echt meer goed herineren was het aleen dragonball z of ook dragonball series? ik heb gt niet op tv gezien. Dit was ook me eerste anime. :) http://vignette2.wikia.nocookie.net/dragonball/images/1/10/EveryoneInDragonBallZ.jpg/revision/latest?cb=20110508001535 http://youtu.be/51mD4Im5ePU ah zo vet moet maar weer eens gaan kijken ^^ bonus voor de fun en de NL thread cheers. http://youtu.be/7pSmhZFbCy0
walter
Als we nederlandse stemmen kunnen inspreken hoeft het niet gesubbed te worden. Dragon ball Z is een erg goeie anime, dat geef ik toe, maar er zijn ook andere anime die een kans kunnen krijgen om op de nederlandse tv te komen, code geass, fairy tail, full metal alchemist. Noem maar op. Voor mij maakt het om eerlijk te zijn niet uit of het sub of dub is. Maar ik wil het nederlandse folk gewoon die liefde van anime laten zien. Ik trouwens ook gehoor dat er een digimon vervolg komt, waar tai nu 17 is (komt ergens in april). Sinds wij in Nederland niet verder kwamen dan seizoen 1 & 2 lijkt dit mij een mooie show om in Nederlands te vertalen. Als ze andere stemmen hebben komt het door de puberteit :-)
Please login to post.